De Demminkgate

20121028-215945.jpg

Het net rondom Joris Demmink lijkt strakker te worden
De buitenlandse pers staat er vol van CBNNEWS
De Helsinki Commissie
die ingesteld is om de zaak Joris Demmink te onderzoeken, daar waar de Nederlandse regering het laat liggen, op een wat vreemde en knullige manier.
Talloze “bewijzen” en zelfs een ingezonden stuk door een rechter wat zeer interessant is. Demonstraties tegen Joris Demmink in New York voor de Nederlandse Ambassade en vandaag in Nederland een voorzichtige demonstratie. Voorzichtig is in dit geval niet het juiste woord. Daar waar buiten onze landsgrenzen geëist wordt voor een onderzoek naar Joris Demmink en journalisten in het buitenland er gewoon over mogen schrijven. Sterker nog het is zowat wereldnieuws geworden op TV..maar in Nederland blijft het angstvallig stil in de pers.
Wat niet vreemd is aangezien je je mond open doet, je bedreigd wordt of je krant krijgt een proces aan de broek.

Wie en wat Joris Demmink is kun je hier uitgebreid lezen. Joris Demmink bekleedt dus een top functie binnen het Ministerie van Justitie en al jaren wordt hij gelinkt met pedofilie praktijken. Bewijzen lijken zich op te stapelen.

Deze zaak rondom Demmink vraagt om opheldering en wel hierom…
Het gaat er niet om, zoals sommigen suggereren, dat Demmink homo is. Het is ook niet politiek gekleurd..namelijk er hangt geen politieke voorkeur aan een strafrechtelijk onderzoek aan pedofilie.
Het gaat hierom:

Seksueel misbruik bij kinderen is wel het ergste wat men kan doen bij een kind. Maar helaas is het nu eenmaal zo dat bij seksueel misbruik het vaak niet te bewijzen is. Ten eerste is het vaak een 1 op 1 situatie, en ten tweede is het een woord van een kind tegen het woord tegen een volwassenen.
Bij elke gewone burger waarbij vermoedens zijn van seksueel misbruik bij een kind dan wordt er wel degelijk onderzoek naar gedaan. En als er aangifte wordt gedaan dan worden aangiften geaccepteerd en onderzocht. Wat voor een kind uiterst traumatisch kan zijn. Zijn er meerdere signalen rondom dezelfde persoon, dan is het normaal dat die persoon verdacht wordt er een strafrechtelijk onderzoek gedaan wordt. Laat staan als er meerdere aangiften gedaan worden.

Een persoon op een zo’n belangrijke positie die aantijgingen krijgt van dien aard zou er juist bij gebaat zijn om zijn onschuld te bewijzen. De Ministers van Justitie hadden en moeten hierop adequaat reageren. Het gaat hier immers om een persoon die toegang heeft tot allerlei mogelijke informatie van iedereen. Deze persoon wordt keer op keer in verband gebracht met een enorme pedofiele netwerk, verkrachtingen van jonge jongens.

Maar juist doordat de Ministers van Justitie hem het hand boven het hoofd houden, komen er meer en meer bewijzen en verhalen boven.

Want, het is toch vreemd dat met alle informatie die er ligt, er niet eens een gedegen onderzoek wordt gedaan. En met alles wat er ligt ( of het nu wel of niet waar is) zou elke burger allang achter de tralies zijn verdwenen..Waarom Demmink niet?
Waarom mag iemand die beschuldigt wordt hiervan, nog in een positie zijn waar hij over de rol van Jeugdzorg kan gaan, waar kinderen uithuisgeplaatst worden? Is dat een kweekpoel voor interne pedofielen ( Samson Commissie )

Hoe groot is dat pedofiele netwerk eigenlijk en hoeveel hooggeplaatste lui doen hier aan mee?
Waarom worden journalisten bedreigt? Is er in Nederland inderdaad een enorme grote kinderhandel aan de gang, en wie weten ervan en doen er aan mee? Welk landsbelang telt hier? Of is het juist niet Demmink maar een andere hooggeplaatste waarmee Nederland zijn gezicht enorm mee zou verliezen? Hoeveel vermissingen van kinderen kunnen we hieraan schrijven? Hoeveel kindermoorden zijn er gepleegd? Hoeveel moorden zijn hiervoor gepleegd in vormen van ongelukken?

Conclusie
Nederland verliest op dit moment zijn gezicht in het buitenland! Hoe hard de Nederlandse regering probeert de deksel dicht te houden van de doofpot, hoe harder de druk komt om hem open te maken. De Nederlandse regering heeft de geruchtenstroom zelf in de hand gewerkt, door eenvoudig geen onderzoek te doen! Het buitenland accepteert dit niet en wij Nederlanders ook niet!
Geen kind mag ooit gebruikt worden als een sekstoy voor misselijkmakende volwassenen die hun macht en wellust laten botvieren op onschuldigen kinderen. Niemand staat hierin boven de wet, niemand!

Joris Demmink gaat met pensioen en zal beschermt worden tot aan zijn dood! Vermoedelijk dat hij te veel weet van te veel hooggeplaatste mensen..die niet willen dat het uitkomt..Dan rest nog de vraag: is Demmink een zondebok, het opruimbaasje die alles gewillig op zich neemt of is hij schuldig? Maar hoe dan ook, het is smerig en het stinkt enorm.

En de slachtoffers zijn onschuldigen kinderen en daar moeten we voor opkomen. Gerechtigheid voor degene die toch weinig gehoord worden. En voor dit gaan mensen samen strijden, ongeacht je politieke voorkeur! Ongeacht of je paars, groen, bruin, rood of wit bent… Kinderhandel en kindermisbruik dat is Nooit OKE.

TIME TO BE SILENT IS NO MORE

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s